Ik wil hier blijven wonen als ik voor een geschikte woning moet verhuizen naar een andere kern.

Auteur Platform January 28, 2020
218 keer bekeken 5 comments

Op deze pagina kunt u reageren op verschillende stellingen die ook tijdens onze straatgesprekken worden besproken in het kader van de omgevingsvisie voor de Bommelerwaard. U kunt de stellingen waarderen aan de hand van sterren, waarbij 1 ster helemaal oneens is en 5 sterren helemaal eens. Door op een stelling te klikken kunt u ook reageren op een stelling. We horen graag uw mening.

Waardeer aan de hand van de sterren of u het eens of oneens bent met deze stelling en reageer hier!

Uw reactie wordt hieronder geplaatst.

Images

Rate

2.5 (72Ratings)

Comment

Twitter

5  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
M. February 12, 2020

Bied de mogelijkheid van het blijven wonen in de eigen woning

Drielkracht February 01, 2020

Kleine dorpskernen hebben het in de Bommelerwaard best moeilijk. Voorzieningen en accommodaties staan veelal onder druk. Meer clusteren van kernen in de toekomst zou een oplossing kunnen zijn om zo voorzieningen en accommodaties beter te kunnen verdelen, de woningbouw meer vanuit de clustergedachte te kunnen vormgeven en zo alle kernen krachtig te kunnen houden. In de omgevingsvisie moet dit punt zeker ook een plaats krijgen.

Anoniem January 31, 2020

Beetje onduidelijke stelling. Iedere kern verdient betaalbare woningen, geschikte leefomgeving, veiligheid en leefbaarheid voor alle doelgroepen. Er is een groot tekort aan seniorenwoningen, ook in de kernen. Hoenzadriel wordt sowieso ervaren als een vergeten kern op deze gebieden.

Anoniem January 30, 2020

Het liefst blijven we in ons eigen dorp, maar dan moeten er nog wel 'gebruiksvriendelijke' senioren woningen komen. Daarin lopen we (te) ver achter. Persoonlijk zouden we slechts voor één andere kern kiezen. Andere keus zou kunnen zijn om naar een andere provincie te verhuizen met een kern waar meer faciliteiten zijn voor 'de oude dag'.

Frank January 29, 2020

Graag blijven wij in Zaltbommel wonen, er zijn echter weinig betaalbare vrijstaande woningen beschikbaar. Het lijkt erop dat we daarom willen gaan verhuizen naar een andere kern / gemeente.

Cookie settings