Foto 2

Sanne Veldhuizen February 28, 2020
55 keer bekeken 1 comments

We zijn op zoek geweest naar de plekken waar u als inwoner van de Bommelerwaard het meest trots op bent! De foto's konden worden ingestuurd tot 27 februari. De foto's staan hieronder weergeven. U kunt een foto vergroten en reageren op een foto door op een foto te klikken.

U kon op de foto’s stemmen vanaf 28 februari en er kon gestemd worden tot 15 maart.

De winnaars worden rond 16 maart bekend gemaakt. De inzenders van de wedstrijd maakten kans op een VVV-bon van 50 euro (1e prijs), 25 euro (2de prijs) of 15 euro (3de prijs). Ook worden de tien beste foto’s tentoongesteld tijdens de meet-ups en de foto's kunnen worden gebruikt voor activiteiten rondom de omgevingsvisie. 

De Drielse kermis ingestuurd door Niels

De 2e foto is gemaakt in de vroege zondagochtend van de Drielse kermis, nog vóórdat er schoongemaakt werd, toen de zon net aan het opkomen was. Een beeld dat weinigen zullen zien van de kermis. Het mooie vind ik de tegenstelling met de festiviteiten van de avond en nacht ervoor. Enkele uren voordat deze foto werd gemaakt waren er nog honderden mensen op het plein en klonk er harde muziek. Nu was het stil en leeg. Hoe feestelijk de avond was, zo desolaat zag de ochtend er uit: her en der nog wat half verlichte attracties en enkele vogels, maar verder geen leven te bespeuren. Ook dit is een beeld van de kermis in Kerkdriel.

Images

Comment

Twitter

1  Comments

Fields with an * are required.

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Albert March 06, 2020

Inderdaad een uniek moment. Zelf lag ik waarschijnlijk nog in bed op dat tijdstip.

Cookie settings