Fotowedstrijd

Doe mee

We zijn op zoek naar de plekken waar u als inwoner van de Bommelerwaard het meest trots op bent! Heeft u ooit een prachtige zonsondergang gefotografeerd of heeft u een plek waar u graag komt die u op de foto wilt zetten? Doe dan mee aan de fotowedstrijd voor de omgevingsvisie van de Bommelerwaard.

Inleveren

Stuur uw foto op naar omgevingsvisie@bommelerwaard.nl vóór 27 februari met een beschrijving van 50 tot 100 woorden over waarom u deze foto instuurt.

De foto zal op deze pagina van het platform worden geplaatst. Als u uw foto opstuurt, dan mogen wij uw foto gebruiken voor alle activiteiten rondom de omgevingsvisie. Door deel te nemen aan deze wedstrijd maakt u kans op een VVV-bon van 50 euro (1e prijs), 25 euro (2de prijs) of 15 euro (3de prijs). Ook worden de tien beste foto’s tentoongesteld in de Bommelerwaard.

Stem

U kunt op de foto’s stemmen vanaf 28 februari. Laat u weten wat uw favoriete foto van de Bommelerwaard is door te stemmen en te reageren op deze pagina? Door de op de titel van de foto te klikken kunt u de foto vergroten en de gehele beschrijving weergeven. U kunt stemmen tot 15 maart.

De winnaars worden 16 maart bekend gemaakt.

 

 

  • Your searchquery didn't return any results.